Het Proces

Procesbegeleiding in welke vorm dan ook is een investering in u zelf. U bent die investering meer dan waard !

Intakegesprek:

In het eerste contact probeer ik aan de hand van uw (levens)verhaal een beeld te vormen van uw totale “Ik”. Daarbij gaan we terug naar het verleden. De mens die u nu bent, bent u geworden door de mooie en minder mooie ervaringen uit het verleden. Deze informatie is van groot belang om te kijken waar en hoe u nu in het leven staat. Mijn gesprekstechniek sluit aan bij de non-directieve counselingstechniek van Carl Rogers, de bekende Amerikaanse psycholoog en psychotherapeut. https://nl.wikipedia.org/wiki/Carl_Rogers.

Daarnaast let ik voornamelijk in grote lijnen op een aantal invalshoeken die ik telkens beoordeel, welk plan van aanpak het beste zal passen bij uw therapie.

Die verschillende invalshoeken zijn: 

1. Psychologische informatie:

De informatie die u zelf aanreikt, plaats ik tegen de achtergrond van uw leven. In feite tekent u dus zelf uw eigen levensverhaal en maken we samen de balans op. Hierbij kunt u denken aan de gedachtecarrousel, negatieve ervaringen, psychische klachten, het niet goed alleen kunnen zijn. Deze genoemde informatie wordt tijdens uw consult onderzocht.

2. Chakra-psychologie:

We kijken hier naar het volgende: Zijn uw chakra’s optimaal? Zijn er zwakheden in u aura of chakra’s, die situaties verzwakken of uw energie versplinteren, zijn er emotionele situaties die uw energie hebben vastgezet? Heeft u het gevoel dat uw energie huishouding niet in balans is zonder dat u weet hoe dat komt?

3. Meditatie:

Eén van de technieken in mijn zorgverlening is meditatie. Ik reik u een op u afgestemde meditatietechniek aan waardoor u beter leert luisteren naar uw innerlijke stem. Immers, de antwoorden die u krijgt vanuit uw zelf, zijn ware antwoorden op uw (levens)vragen. U kunt daarbij denken aan behandeling gericht op uw geest, verstand en ego (ik-besef) en ademhalingstechnieken.

4. Adesh & 3 gun factoren :

  1. Gun u zelf de begeleiding die u nodig hebt om volledig en vanuit uw innerlijke kracht in het leven te staan.
  2. Gun u zelf de begeleiding om u zelf te ontwikkelen.
  3. Gun u zelf de begeleiding die u nodig hebt om grip op uw leven te krijgen

5. Fysieke informatie:

Lichamelijk goed in je vel zitten is net zo belangrijk als geestelijke welzijn. Daarom wordt er ook aandacht geschonken aan uw voeding, lichaamsbeweging en versterkende middelen zoals Healing, Reiki en “channelen”. Wat houdt channelen in : U leert hier om contact te maken met uw ziel (Ik) en uw gids.

 Voor wie:

  • Als u het gevoel krijgt dat u niet verder kan, als u blokkades ervaart in uw algemeen dagelijkse bestaan en niet de vinger op de zere plek kunt leggen.
  • Als het werk dat u altijd met liefde en passie heeft gedaan, ineens erg zwaar valt en meer energie eist dan het oplevert.
  • Als u door gevolgen van stress niet meer optimaal kunt functioneren, zowel in werk als in privé.
  • Als u te maken heeft met niet goed verwerkte rouw, bijvoorbeeld na het verlies van een dierbare.
  • Als u huwelijk of relatieproblemen ervaart.
  • Als u last heeft van onverwerkte gebeurtenissen uit het verleden die nog steeds emotie bij u oproepen.
  • Als u angsten heeft.

Telefonisch Vervolgconsult : 

Zowel bestaande cliënten als opdrachtgevers kunnen desgewenst om wat voor (persoonlijke of zakelijke) reden dan ook, behoefte hebben aan (eenmalig) telefonisch contact. Dit kan bijvoorbeeld een crisissituatie zijn in een reeds lopend traject of als spoedinterventie. Adesh.nl biedt daarom telefonisch vervolgconsult aan.