Over Mij

Gelijkwaardig handelen & Respect

zijn naast waardering en aandacht de speerpunten die ik in de loop der jaren heb leren gebruiken in mijn eigen zoektocht. Met anderen samen een pad bewandelen dat vragen oproept en gezamenlijk de kracht te vinden om deze vragen te voorzien van een antwoord is ook voor mij opnieuw een leerweg.

Kan je samen met een cliënt, in zijn of haar achtbaan (zijn/haar bewogen leven) alle loopings, dalingen, stijgingen, alle scherpe bochten weer herbeleven. Dan is de kans groot dat je alles eruit haalt wat in dat wagentje zit!

Heeft u een vraag, stuur mij een bericht. Klik Hier

Deva Mathoera

Gesprekstherapie
Zorgverlening
Geestelijke Begeleiding

Mijn Doel

is het leven van hulpbehoevende mensen draaglijker te maken door een werkwijze die laagdrempelig, vol van compassie en mededogen is.

Mijn Kenmerken

Authentiek, vertrouwelijk, snel vinger op de zere plek leggen, gelijkwaardig handelen, aandacht, waardering en respect voor elkaar.

Certificering & Registraties

Om voor een vergoeding vanuit uw verzekering in aanmerking te komen moet een zorgverlener opgenomen zijn in een beroepsregister. Ook hanteren zorgverzekeraars het overleggen van certificerings- en registratiecodes van een zorgverlener. Onderstaand vind u de Certificerings- en registratiecodes van Adesh.nl. Deze kunt u melden bij uw zorgverzekeraar. Raadpleeg uw zorgverzekeraar voor meer informatie of eventuele vergoedingen.

Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg :
NIBIG registratie: 528781

Vereniging voor spiritueel bewustzijn en Hulpverlening vanuit Psychosofia :
Registratie.nr VGP:150973041

AGB – Registratie :
AGB code voor erkend therapeuten: 90103616
AGB-Code Adesh.nl: 90062970